Consumabile imprimante

 

Cartuse  imprimante laser pentru cele mai polulare branduri

Furnizam o gama variata de cartuse pentru imprimante laser si inkjet care acopera majoritatea producatorilor: Brother, Canon, Samsung, HP, Xerox si altii.

Telul nostru este sa furnizam cea mai vasta selectie de cartuse laser si inkjet la cele mai mici preturi.

De ce sa cumparati de la noi ?

  1. 60 de zile garantie BANII INAPOI. In caz ca intampinati probleme de orice natura cu produsele achizitionate de la noi, ne anjajam sa va restituim intreaga contravaloare platita pe acestea fara nicio intrebare.
  2. Garantia calitatii produslor. FIecare lot de cartuse este supus unor teste riguroase de listare. Nici un produs nu se pune in vanzare fara a testa cateva modele din fiecare lot pentru a va putea garanta cea mai buna calitate de printare posibila.
  3. Livrare gratuita. Va oferim livrare gratuita pentru produsele noastre indiferent de cantitatea comandata sau de locatia dumneavoastra. Fie ca sunteti persoana fizica sau juridica, livrarea este 100% gratuita.
  4. Stoc produse. Avem peste 50.000 de repere pe stoc. 90% din produsele cerute de catre clienti se vand direct de pe stoc cu livrare de tip Next Day
  5. Discounturi. In functie de cantitatea solicitata, oferim discounturi pentru comenzile dumneavoastra. In plus, avem un program de fidelizare foarte atragator.

Cereti acum o oferta personalizata pentru cartuse toner sau inkjet:

Toner imprimanta laser | Toner laser | Toner copiatoare | Cartuse laser | Cartuse imprimante | Cartuse inkjet