Pinet Service calculatoare Timisoara

SERVICE CALCULATOARE

imagine service calculatoare TimisoaraService Calculatoare: depanare calculatoare, service retele, livrare de calculatoare si componente pe tot teritoriul judetului Timis. Principiul de la care pleaca afacerea noastra este urmatorul: majoritatea afacerilor mici si mijlocii, nu pot tine ocupat un specialist IT mai mult de 40 ore pe saptamana. De aceea, externalizarea serviciilor de administrare/mentenanta/service a sistemelor de calcul este mai eficienta din punct de vedere al costurilor. Expertii nostri din departamentul service calculatoare va stau la dispozitie atat telefonic cu asistenta remote, cat si la sediul firmei dvs.

 

Service calculatoare

Oferim servicii IT de inalta performanta   pe baza de contract.
– reparatii calculatoare
– depanare software
– devirusari pc
– instalare antivirus
– instalare windows
– instalare drivere
– optimizare sistem operare
– reparatii laptop
– curatare ventilator calculator
– curatare ventilator laptop
– reparatii componente pc
– backup date
– recuperare date

Externalizare servicii it:
– de mentenanta si suport it
– mentenanta imprimante
– suport tehnic telefonic
– suport tehnic remote
– consultanta achizitie calculatoare, imprimante, servere si alte echipamente
– consultanta licentiere software
– audit licente software
– diagnositcare sistem operare
– diagnosticare calculator

Configurare si gazduire e-mail

 

    Daca sunteti persoana fizica, probabil o solutie de mail cum ar fi yahoo.com sau gmail.com va este suficienta.
Insa daca aveti o firma probabil va doriti un mail de forma: office@companiadvs.ro . Pentru aceasta, avem solutii software care presupun costuri minime si includ pana la 7 Gb de spatiu, antivirus si antispam direct pe serverul de mail si pana la 30 de casute de mail separate. Mailul il veti putea accesa de oriunde din lume cu ajutorul unui browser de tip Internet Explorer, sau cu programe ca Outlook.

 

Sfaturi pentru a te proteja de virusi
1. Tot ce vine din internet este un potential pericol. Daca primiti mail cu atasament, de la o persoana necunoscuta, nu il deschideti.
2. Orice memorie stick este un potential pericol deoarece poate contine virusi. Inclusiv noile dispozitive de conectare la internet wireless au memorii interne care pot fi virusate accidental.
3. Instalati doar programe cu licenta, din surse sigure. Cele mai multe programe piratate contin virusi.
4. Folositi un antivirus comercial.
calculatoare service

 

Recuperare si transfer de date
service recuperare tranfer date - calculatoare TimisoaraIn cazul in care constatati ca ati pierdut date, le-ati sters din greseala din recycle bin, sau au disparut toate datele de pe harddisk, trebuie sa stiti ca in cele mai multe cazuri se pot recupera daca inchideti imediat calculatorul si apelati la unul din specialistii nostri.

 

Solutii antivirus – devirusari
In ce priveste antivirusii, aici nu sunt multe de spus… Orice calculator are nevoie de un software antivirus, fie ca este conectat la internet sau nu. Nu uitati ca virusii se raspandesc si prin USB stick-uri. Practic orice colaborator al dvs care va transmite un fisier pe orice cale, poate fi un potential vector de malware.

 

Service imprimante
service calculatoare Timisoara reparatii imprimante

Imprimantele sunt periferice usor de instalat in general, insa unele modele va pot da batai de cap. Daca aveti la birou mai multe calculatoare si o singura imprimanta, puteti apela la unul din specialistii nostri pentru a seta imprimanta pe toate calculatoarele. Executam diagnosticari si reparatii.

service calculatoare | supraveghere video | retele structurate | dezvoltare software | webdesign

servicii service calculatoare Timisoara

oferim service calculatoare Timisoara | realizam service calculatoare Timisoara | preturi service calculatoare Timisoara.