Publicitate Google

Publicitate Google Ads

Cum decurge managementul unei campanii Google Ads?

Iată câţiva paşi pe care îi parcugem de ficare dată în lansarea unei campanii Google Ads, fie de sine stătătoare sau integrată într-o campanie şi strategie generală:

1. Analiza prezenței online

Căutăm în stele, cești de cafea și ne holbăm la semne și date despre prezența ta online. Analizăm găselnițele și pe baza lor vom stabili strategia pentru campanie.

2. Analiza concurenței

Pentru că nu tot timpul e imperativ să reinventezi roata, e suficient să studiezi și înțelegi cine este și ce face concurența. Evident, nu trebuie să te obsedeze, dar de luat aspectele pozitive și date esențiale strategiei, nu a stricat nimănui.

3. Pregătirea strategiei

Stăm și clocim planul de bătaie pentru a ne asigura că știm ce facem. Desigur, îl facem doar la nivel macro și pe termene scurte, pentru că din experiență știm ca va trebui ajustat în funcție de anumiți factori externi sau interni, dar nu strică totuși o direcție sau definite obiectivele.

4. Implementarea campaniilor

Ulterior definirii în linii mari a strategiei, chițibuşerim setările tehnice necesare şi implementăm pas cu pas primele seturi de reclame pentru a le testa.

5. Testare, măsurare și optimizare continuă

Este partea cea mai interesantă. Testăm constant cuvinte cheie noi, anunțuri, audiențe, imagini și ajustam bid-urile pentru cuvintele cheie sau conversii. Astfel ne asigurăm că treaba merge ca unsă. العب كوتشينة

6. Raportare și comunicare constantă

Îți punem la dispoziție un raport detaliat despre cum performează campania ta și comunicăm constant despre evoluția campaniei.

Oferta publicitate Google Ads

Servicii complete de publicitate Google Ads la nivel national.